Vauva 10 kuukautta

Ajattelin taas vähän päivittää kuulumisia tänne blogiin. Ei ole mitään kovin ihmeellistä tapahtunut viime aikoina. Sellaista mukavaa arkea. Tai no viime viikolla minulla alkoi eräs kurssi yliopistolla, joten se vähän jännitti. Olenhan ollut jo yli 10 kuukautta poissa opinnoista, joten mietitytti, muistanko mitään alasta, jota opiskelen. Käytinkin muutaman päivän ennen kurssin alkua siihen, että kertailin vanhoja opintomateriaaleja ja sain palautettua mieleen opintojen kannalta oleellisia asioita. Olikin mukava palata opintojen pariin, eikä minulla ollut yhtään vaikeuksia pysyä mukana luennolla:) Luento järjestettiin lähiopetuksena, mikä vähän mietitytti. Onneksi kaikilla, myös luennoitsijoilla oli maskit naamalla. Myös turvaväleistä pidettiin huolta, eikä vierekkäisillä paikoilla saanut istua. Vauva oli minun mieheni ja anoppini hoidossa luennon ajan ja sekin oli onneksi mennyt mukavasti.

Meidän vauva on nyt jo 10 kuukautta. Kävimme viime viikonloppuna saunomassa ystäviemme kanssa. Vauvamme ei käynyt saunassa kuin kerran aikaisemmin, eikä hän silloin oikein pitänyt siitä. Ystävillämme on 1,5 vuoden ikäinen vauva, joten nyt saunominen meni mukavasti, kun lapset saivat kylpeä ja leikkiä yhdessä suihkuhuoneessa. Joku meistä aina vahti heitä toisten saunoessa. Mukava järjestely.

Olemme myös tässä muutamana menneenä viikonloppuna olleet mökillä ja laittaneet sitä talviteloille. Tykkään tosi paljon puutarhahommista. Asumme kaupungissa kerrostalossa, joten meillä ei ole omaa pihaa. Siksi mökillä onkin kiva tehdä kaikenlaisia pihahommia. Viime viikonloppuna leikkasimme omenapuiden vesikasvustot. Istutin myös tulppaanien sipulit maahan. Vielä olisi vähän hommaa siellä, mutta tänä viikonloppuna emme varmaan ehdi menemään mökille, kun meidät on kutsuttu illalliselle. Saa nähdä, mitä vauva tykkää tästä illalliskutsusta. Pitää ottaa hänelle paljon leluja mukaan, jos hän niiden avulla pysyisi tyytyväisenä:)


Oheinen kuva on muutaman viikon takaa, kun kävimme mökillä. Siellä on nyt niin viileää, että vauvalla oli haalari päällä sisälläkin.
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Raskausajan ruokavalio ja ravintolassa käynti

Vauvakirja ja muita hankintoja vauvalle

Rv 14+3