Rv 35+3

Tänään on jo rv 35+3. Olen muuten voinut hyvin, mutta minua on vaivannut sinnikäs flunssa jo 5:n viikon ajan. Kävin torstaina lääkärissäkin tämän takia, mutta lääkäri oli sitä mieltä, että nyt on paljon flunssaa liikkeellä ja kyseessä on vain tavallinen sinnikäs flunssa. Hän poissulki  myös poskiontelontulehduksen  mahdollisuuden ultraamalla poskiontelot (ei löytynyt mitään), eikä hänen mielestään kyseessä voi olla muukaan bakteeritulehdus, kun ei ole ollut kuumetta missään vaiheessa. Lääkäri arveli, että flunssa hellittää kyllä muutaman päivän sisällä. Hän taisi olla oikeassa, sillä tänään on vihdoin alkanut tuntumaan siltä, että ehkä flunssa on nyt paranemaan päin. Toivotaan näin, sillä minulle olisi tärkeää olla hyvissä voimissa synnytyksessä.

Tein viikonloppuna isänpäivä-yllätyksen miehelleni ja vein hänet afternoon-teelle hotelli Kämpiin. Mieheni oli todella yllättynyt ja ilahtunut tästä, joten valinta taisi mennä nappiin. Olin jo etukäteen ilmoittanut hotelliin, että minulla on erikoisruokavalio, joten saimme mieheni kanssa erilliset tarjottimet, joilla oli pikkusuolaisia, sconsseja ja makeita herkkuja. Olemme aiemmin nauttineet tällaisia Afternoon-tee lajiltelmia ulkomailla hotelleissa, joten oli kiva kokeilla tätä Suomessakin.Raskaus sujuu muuten samalla tavalla kuin ennenkin, paitsi että maidontuotanto on lähtenyt käyntiin. Näin viikonloppuna myös ihanan unen, jossa meille syntyi tyttövauva:) Eilen illalla istuimme mieheni kanssa sohvalla ja luimme sikiölle loruja. Ajattelimme, että on kiva tutustuttaa hänet joihinkin loruihin jo ennen syntymää, jotta hän sitten synnyttyään voisi tunnistaa niitä tutuiksi.

Kommentit

 1. Kiva kuulla, että flunssa alkaa pikkuhiljaa helpottamaan!
  Ihana idea tuo afternoon tea, näyttää syötävän hyvältä..
  Meidän pitäisi kanssa alkaa lukemaan ja laulamaan sikiölle. Se tuntuu jotenkin
  oudolta minusta tässä vaiheessa puhella itsekseen vatsalle... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, minustakin tuntui oudolta ajatukselta jutella sikiölle vatsan läpi. Mutta tuo lorutteluhetki oli yllättävän mukava🙂 Ajattelin sen innoittamana etsiä netistä tai kirjastosta vielä lisää lauluja ja loruja. Päätimme alkaa lorutella, laulaa ja lukea sikiölle säännöllisesti.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Raskausajan ruokavalio ja ravintolassa käynti

Vauvakirja ja muita hankintoja vauvalle

Rv 14+3