Babyshowerit ja muita kuulumisia

Tänään on rv 34+4. Tuntuu, että aika kuluu tällä hetkellä todella nopeasti. Tykkään olla raskaana, joten tuntuu oikeastaan haikealta, kun aika menee niin nopeasti.

Olen kyllä todella kiireinen opintojeni takia. Minulla oli viime torstaina tentti, joten sitä edeltävä viikonloppu meni lähinnä tenttiin lukiessa. Koin kuitenkin mukavan yllätyksen, kun siskoni ja ystäväni olivat järjestäneet minulle yllätysbrunssin Fazerille. Luulin olevani menossa brunssille kahdestaan siskoni kanssa, mutta sinne tulikin joukko ystäviäni ja kyseessä oli babyshowerit. Olin todella otettu ja vähän liikutuinkin tästä yllätyksestä. Brunssi oli ihan täydellinen. Ohjelmassa oli vauvan syntymäpäivän, syntymäpainon, syntymäpituuden ja nimen arvailua. Kukaan ei muuten arvannut oikein vauvan nimeä, mutta aika hyviä veikkauksia tuli:) Siskoni oli vielä taiteillut maailman hienoimman vaippakakun, jossa oli vaippojen lisäksi kaikenlaista pientä vauvalle ja minulle. Siinä oli mm.  Shepherdin ihanat kultaiset saappaat vauvalle, tutteja, nännivoidetta, jalkakylpysuolaa ym. En ole vielä raaskinut avata vaippakakkua, kun se on niin hieno, joten en tiedä ihan tarkasti, mitä kaikkea siellä on.Maha on kasvanut taas paljon  ja nyt ihan viime päivinä minusta on alkanut tuntua, että se on valtava. Olen voinut kuitenkin todella hyvin ja jaksan opiskella ja liikkua aika lailla normaalisti. Minulla alkoi maanantaina äitiysloma, mutta aion vielä jatkaa opintoja niin pitkään, kun se tuntuu hyvältä.

Saimme muuten vihdoin ostettua rattaat. Kirjoittelen niistä myöhemmin lisää. Minulla on muutama vapaapäivä tulossa, joten ennätän varmaan kirjoitella viikonloppuna taas.
Kommentit

 1. On kyllä söpö vaippakakku! Itse en malttaisi olla tutkimatta heti. :D Sulla on kans jännä voi vatsan koko. Kuvassa näyttää mun mielestä oikein sopusuhtaiselta ja melko sirolta, mutta sitten oma kokemus on toinen. Mä aina livenä ihmettelen mun vatsan suurta kokoa ja tuntuu ihan kamalan isolta jo, mutta sitten ku yritän ottaa siitä kuvan, se näyttääkin siltä, ettei oo kasvanut mihinkään viime näkemästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, minäkin ihmettelen, että miten se maha näyttää noinkin sirolta kuvissa, kun se tuntuu valtavalta🙂

   Poista
 2. Itse en myöskään malttaisi olla avaamatta noin ihanaa vaippakakkua! Minä jotenkin kadehtien aika luen ja katselen noita babyshower juttuja, sillä täällä se ei ole ollenkaan tapana. Itse en siis tule saamaan ystäviltäni babyshowereita. Voisihan sitä tietysti itse järjestää jonkun kahvittelun, mutta sekin tuntuu toisaalta jotenkin tyhmältä :)

  Kiva kuulla, että hyvän kokoinen raskausvatsasi ei vielä suuremmin aiheuta raskasta oloa eikä hiljennä menoasi! Tsemppiä vielä loppuihin opintoihin tänä vuonna ja muistahan myös levätä ;)

  VastaaPoista
 3. En tiedä, että miten yleisiä nuo babyshowerit on, mutta todella kiva ylläri oli🙂 Olen muuten kuullut, että joissakin maissa odottavat vanhemmat järjestävät babyshowerit itse🙂

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Raskausajan ruokavalio ja ravintolassa käynti

Vauvakirja ja muita hankintoja vauvalle

Rv 14+3