Rv 25+3

Tänään on rv 25+3. Minulla on tänään vapaapäivä, joten nyt on vähän aikaa kirjoitella kuulumisia. Viime viikko oli todella kiireinen, sillä tein pitkää päivää opintoihini liittyvässä käytännön harjoittelussa. Olinkin odottanut kovasti viikonloppua, että pääsisi vähän järjestelemään kotia vauvaa varten. Viikonloppu olikin todella mukava, sillä lauantaina raivasimme mieheni kanssa vauvalle kaksi vaatekaappia tyhjiksi ja pesimme vauvanvaatteita. Tuntuu, että saimme todella paljon aikaiseksi. Päivä oli ihanan aurinkoinen. Illalla menimme vielä ystäviemme kanssa puistoon, jossa järjestimme miniolympialaiset. Siihen kuului viisi eri lajia, mm. pituushyppy, footbag ja mölkky. Sain itsekin muutaman pisteen, vaikka pituushypyn jätin välistä :)

Sunnuntaina mietimme mieheni kanssa, että minkälaisia hankintoja meidän pitää vielä tehdä vauvalle. Teimme niistä listan ja lähdimme keskustaan. Kävimme Stockmannin yläkerrassa olevassa Lastenturvassa, jossa oli todella mukava myyjä. Hänen avustuksellaan valitsimme vauvalle hoitoalustan, joka on tanskalaisen done by deer-merkin. Tuo on siitä kätevä alusta, että sen kangas hylkii täysin vettä, mutta sen voi pestä pesukoneessa. Ostimme myös vauvan harsoja. Lisäksi tutkimme vähän vaunuja, mutta emme tehneet vielä päätöstä mistään tietystä merkistä. Eli vaunupohdinta jatkuu vielä. Olen vähän uppoammassa vauvakuplaan. Tein pari viikkoa sitten hakemuksen äitiyspakkauksesta, mutta en ole vielä kuullut siitä mitään. Toivoisin, että se tulisi pian, niin näkisin, minkä kokoisia vaatteita siellä on. Se vaikuttaa sitten siihen, mitä vielä hankimme vauvalle.

Nyt laitan vihdoin ja viimein kuvan raskausmahastani, että saan dokumentoitua mahan kasvun.Kommentit

 1. Vauvakupla alkaa kyllä häämöttää, mitä lähemmäs LA tulee. Sitä haluaa jo laittaa kaiken valmiiksi. Sulla kans siro vatsa vielä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Joo, totta, lasketun ajan lähestyminen vaikuttaa varmasti siihen, että haluaa laittaa kaiken valmiiksi. Nythän se kannattaakin, kun on vielä hyvin voimia järkkäillä🙂

   Poista
 2. Minä olen kanssa hurahtanut ihan vauvakuplaan! Pitäis koittaa malttaa mieli vielä rakenneultraan tällä viikolla ja sitten sen jälkeen annan itselleni luvan olla virallisesti siellä kuplassa :)
  Kaunis ja siro raskausvatsa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Vauvakuplassa on mukava olla. Onpa kiva, että teillä on rakenneultra tällä viikolla:)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Raskausajan ruokavalio ja ravintolassa käynti

Vauvakirja ja muita hankintoja vauvalle

Rv 14+3