Rv 24+2

Tänään on rv 24+2. Luin tänään vau.fi:stä, että vauva painaa jo 650 g ja on 29 cm pitkä. Minusta tuntuu, että vatsani on jo todella iso, vaikka sehän tulee kasvamaan vielä huomattavan paljon loppuraskaudessa.

Onneksi on viikonloppu, sillä viikko on ollut melko raskas. Minulla on nyt toden teolla koittanut paluu arkeen, sillä opintoni alkoivat jälleen. Opiskelen ja teen töitä samanaikaisesti, mikä lisää arjen kuormitusta. Lisäksi opiskelemani ala on hyvin vaativaa ja siihen sisältyy paljon käytännön harjoittelua. Tällä viikolla minulla on ollut nimenomaan käytännön harjoittelua, minkä takia päivät ovat olleet todella pitkiä ja kiireisiä. Olisi leppoisampaa vain istua luennolla. Toisaalta ei ole ollut lainkaan tylsää ja olen oppinut valtavasti viikon aikana. Enitenhän sitä oppii tekemällä! Käytännön harjoittelussa tapaan myös koko ajan uusia ihmisiä, joten olen nauttinut harjoittelun sosiaalisesta aspektista. On myös ollut mukavaa tavata kaikkia opiskelukavereita kesätauon jälkeen.

Kävin eilen äitiysjoogassa ensimmäistä kertaa. Minulla ei ole kauheasti aikaisempaa kokemusta joogaamisesta, mutta äitiysjooga oli ihan mukava kokemus. En kyllä tiedä voiko sitä varsinaiseksi urheiluksi sanoa, kun ei siinä tullut hiki, enkä hengästynyt yhtään. Se oli lähinnä lempeää venyttelyä, lihaskuntoa sekä tasapainon harjoittelua. Lopuksi teimme myös loppurentoutuksen, joka kesti 20 minuuttia. Se oli todella rentouttavaa (taisin jopa nukahtaa :)). Kun tunti oli ohi, niin olinkin ihan pökertynyt, kun päiväunet loppuivat ohjaajan helistäessä kelloa. Kun lähdin joogatunnilta, niin olo oli ihan tööt ja minun piti heti mennä kahvilaan hakemaan cappucino :)

Kävin myös siskoni luona eilen. Hän antoi minulle kassillisen vauvan vaatteita. Kävimme myös yhdessä siskoni naapuritalossa sijaitsevalla kirpputorilla, jossa on myynnissä myös vauvanvaatteita. Sieltäkin tarttui mukaan muutama juttu vauvalle. Siskoni sanoi, että olisi hyvä ostaa 50 cm body ensimmäisiä viikkoja varten. Ostin tuo Polarn O Pyretin bodyn, vaikka olen vähän epäluuloinen, että voiko se muka mahtua meidän vauvalle. Lisäksi ostin kolmet housut (Polarn O Pyret, Newbie, Name it). Ajattelin tehdä vielä uuden kirjoituksen hankkinoista vauvalle. Siskostani on paljon hyötyä, kun pohdin, mitä kaikkea vauvalle pitää hankkia.

Kirpputorilta löytyi muutamia vaatteita

Mieheni on nyt Norjassa matkalla. Meillä on huomenna hääpäivä, joten harmittaa, ettemme voi juhlistaa sitä yhdessä. Päätimme, että juhlimme hääpäiväämme keskiviikkona tai perjantaina. Luultavasti menemme syömään johonkin kivaan ravintolaan.


Kommentit

 1. Suloisia löytöjä! Mä oon kans miettinyt tota äitiysjoogaa, mutta oon vähän arka käymään missään ohjatuilla tunneilla. Oonkin ajatellut etsiä netistä jotain virtuaalitunteja, mitä voisin sitten tehdä kotona. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Äitiysjooga oli ihan mukavaa, aion kyllä jatkaa sitä. Ainakin se on mukavan rentouttavaa:) Yleensä tykkään sellasista aerobisista urheilulajeista, joissa kunto kohenee. Mutta loppuraskaudessa sellasia ei varmaan enää jaksa, niin siinä mielessä tuo äitiysjooga on varmaan ihan hyvä...

   Poista
 2. Kivan värisiä housuja ja tuo body!
  Olisi kyllä kiva lukea kattavampikin postaus vauvan hankintoihin liittyen. Ne aina kiinnostaa :)
  Olen myöskin paljon miettinyt raskausajan joogaa..enemmän sitten loppuraskaudesta, kun on jo niin iso, ettei muu liikunta enään suju. Saatanpa etsiä jonkun kivan ryhmän. Toinen, mistä olen paljon kuullut hyvää, on raskausajan pilates. Se on kai vähän "rankempaa" ja siinä treenataan paljon lantipnpohjan lihaksia synnytystä varten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä vinkki tuo raskausajan pilates, jos siinä tulisi enemmän lihaskuntoa:) Minun pitäisi panostaa nyt ryhtiin (etenkin kun maha on kasvanut), kun minulle tulee helposti niskakipuja. Joo, aion tehdä vielä postauksen noista hankinnoista:)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Raskausajan ruokavalio ja ravintolassa käynti

Vauvakirja ja muita hankintoja vauvalle

Rv 14+3