Mökkikuulumisia

Tänään on rv 19+0. Olimme viikonloppuna mieheni tädin mökillä Turun suunnassa ja eilen tulimme takaisin minun serkkujeni mökiltä Tampereen suunnalta. Meillä oli vain yhden yön pyrähdys kotona ja nyt olemmekin jo autossa matkalla Savoon mökkeilemään. Eli kiirettä pitää, mutta en valita, koska rakastan mökkeilyä ja Suomen luontoa. Niin ja ennätin viettämään mukavan päivän Turussakin ystävieni kanssa. Turku teki vaikutuksen ravintolatarjonnallaan. Vietimme myös useamman tunnin Kupittaanpuistossa, sillä ystävieni lapset olivat mukana. Siellä oli vaikka mitä kiinnostavaa lapsille pomppulinna, liikennepuisto, leikkipuisto ym.).

Mahani ei ole juurikaan kasvanut. Kun olimme serkkujeni mökillä, niin kummisetänikin totesi, että minulla on vielä pieni maha. Hän oli kovin innoissaan siitä, että odotan vauvaa ja puhui minusta jo "äiti-ihmisenä" :) Hassua muuten, että ensi viikolla on jo rakenneultra. Olin etukäteen ajatellut, että rakenneultrassa mahani olisi jo huomattavan iso. Mutta näin ei ole ja luulen, että kukaan ei edes arvaisi minun olevan raskaana. Oli hauskaa, että sekkunikin puoliso on raskaana. Eli hän odottaa meidän vauvan pikkuserkkua. Hänellä oli jo ihan kunnon maha, koska laskettu aika on jo ensi kuussa. Juttelimme raskaudesta ja hän suositteli minua liittymään facebookiin sellaiseen ryhmään, jossa on muita odottajia. En ole vielä sitä tehnyt, kun yritän käyttää somea mahdollisimman vähän. Mutta katsotaan, jos vielä syksyn mittaan liityn siihen.

Nyt minun pitää alkaa suunnitella Islannin reissua, kun olemme lähdössä sinne elokuussa  Jos jollakulla on vinkkejä Islantiin, niin otan niitä mielelläni vastaan:)

Kommentit

 1. Tsemppiä rakenneultraan! Varmasti jännää saada vihdoin sukupuoli selville:)
  Itse olen kanssa kuullut paljon hyvää noista facebookin-odottaja ryhmistä, josta saa super paljon vinkkiä kaikkeen raskauteen ja vauvaan liittyen. En ole itsekään vielä liittynyt mihinkään.
  Vitsi, Islannin matka kuulostaa ihan täydelliseltä. En ole vielä käynyt, mutta on to-do listalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On tosi jännää saada sukupuoli selville. Minulla on kyllä vahva tunne sukupuolesta (tyttö), mutta saa nähdä osuuko oikeaan. En ole vieläkään liittynyt facebook-ryhmiin, mutta ehkä vielä jossain välissä...Tämä bloggaus ajaa varmaan vähän saman asian, kun täälläkin saa vertaistukea ja on kiva kuulla muiden raskaustuntemuksia.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Raskausajan ruokavalio ja ravintolassa käynti

Vauvakirja ja muita hankintoja vauvalle

Rv 14+3