Rv 15+4

Sunnuntaina pääsimme vihdoin mökille rentoutumaan. Tämä oli nyt ensimmäinen mökkireissu, jonka olen tehnyt raskaana ollessani. Oli todella rentouttavaa olla muutama päivä poissa kaupungista. Söimme herkullisia griliruokia, pelasimme korttia, luimme lehtiä, saunoimme ja uimme. Mökki sijaitsi rinnetontilla, joten tuli vähän hyötyliikuntaakin, kun kipusin rinnettä ylös ja alas mennessäni saunaan tai hakiessani vettä järvestä. Koska mökillä ei ollut juoksevaa vettä, niin tiskit pestiin järvivedellä. Mökillä ei myöskään ollut televisiota, niin ei tullut katsottua televisiota pariin päivään. Pidin myös paastoa internetistä, joten en juurikaan koskenut kännykkääni mökillä ollessani. Eli todella rentouttava mökkireissu oli. Mietin myös mökillä, että haluaisin lukea enemmän kirjoja. Olen lukenut tänä vuonna vain yhden kirjan, mutta sain muutaman hyvän kirjasuosituksen. Tällä hetkellä luen kyllä yhtä raskausaikaa käsittelevää kirjaa. Sen on kirjoittanut eräs amerikkalainen nainen, ja se on 90-luvulta, joten siinä on joitakin vähän vanhentuneita näkemyksiä. Mutta on siinä jotain ihan hyödyllistäkin asiaa.

Meille tarjoiltiin uskomattoman herkullisia ruokia mökillä. Eilen mökin emäntä grillasi kananpotkaa, halloumia ja kasviksia. Lisäksi oli uusia perunoita ja tsatsikia. Tuo tsatsiki näytti todella maittavalta, mutta en sitten uskaltanutkaan ottaa sitä, kun mökillä oli vesi niin tiukilla. Mietin, että kurkkua ei ole ehkä sen takia pesty ihan viimeisen päälle. Normaalisti, se ei haittaisi minua, mutta nyt raskauden aikana olen vähän listeriasta ja toksoplasmoosista huolissani.

Tänään on rv 15+4. Otin kaksi päivää sitten raskaushousut käyttööni. Vaikka raskausmaha ei ole vielä näkyvä, niin omat tiukat farkkuni jo vähän puristavat. Nämä raskausajan housut ovat kyllä vähän liian isot ja tuntuu, että niitä saa koko ajan nostella ylös. Olisi kiva löytää joku kaunis mekko nyt kesäksi. Lähdemme huomenna Tukholmaan, joten ehkä otan tavoitteekseni mekon ostamisen. Muita toiveita minulla ei matkalle olekaan. Paitsi, että haluaisin syödä paljon mansikoita. Kävimme tänään Stockan herkussa ostoksilla, mutta kaikki mansikat olivat siellä ihan kolhiintuneen ja ylikypsän näköisiä! Ei sitten tehnyt mieli ostaa mansikoita. Ostin sen sijaan vadelmia itselleni, joten syön niitä illalla kerman kanssa. 


Kommentit

  1. Tuo on kyllä jännä, että vaikka vatsaa ei vielä juurikaan näy, ei vanhat farkut silti mene jalkaan. Itsekin ostin nyt ekat äitiysfarkut. :)

    VastaaPoista
  2. Joo, käytin äitiyshousuja pari päivää, mutta sitten kyllästyin niiden ylöspäin kiskomiseen (ne taitaa olla vähän liian isot). Huomasin, että mekot on nyt kaikkein kätevin asu, kun ne ei ainakaan purista mistään:)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Raskausajan ruokavalio ja ravintolassa käynti

Vauvakirja ja muita hankintoja vauvalle

Rv 14+3